انجام پروژهای برنامه نویسی اندروید

انجام پروژهای برنامه نویسی اندروید 09367292276

انجام پروژهای برنامه نویسی اندروید

انجام پروژهای برنامه نویسی اندروید 09367292276

انجام پروژه های اندروید

انجام پروژه های اندروید

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

ا

انجام پروژه های اندروید ، ارائه خدمات برنامه نویسی با اندروید ، طراحی اپلیکیشن با اندروید ، برنامه نویسی موبایل ، سفارش پروژه اندروید (Android) خود را به صدها متخصص حرفه ای متلب پروژه بسپارید و با کیفیت عالی سفارش خود را تحویل بگیرید.

اندروید چیست؟

اندروید یا Android یک نرم افزار، سیستم عامل است که توسط شرکت گوگل ساخته شده و در دوره های زمانی نسخه های جدید آن با پیشرفت های چشمگیری عرضه می‌شود در ابتدا سیستم عامل اندروید تنها بروی تلفن های هوشمند اندرویدی پیدا می‌شد. ولی هم اکنون ساعت ها، تلویزیون ها و بسیاری دیگر از دستگاه های هوشمند از این سیستم عامل بهره می‌گیرند و این سیستم عامل به پرهوادار ترین سیستم عامل موجود تبدیل شده است!امروزه تمامی سازمان دولتی و خصوصی و حتی شرکت های بزرگ و کوچک برای توسعه دادن محیط تجاری خود نیازمند طراحی نرم افزار اندرویدی می باشند.

نرم افزارهای اندروید امروزه باعث گسترش سود تجاری بسیاری از شرکت ها و آسان شدن روابط خرید و فروش شده است با توجه به اینکه امروزه طراحی اپلیکیشن های اندرویدی نیاز اصلی در دنیای کسب و کار و تجارت الکترونیک می باشد استفاده از نرم افزار اندروید و طراحی نرم افزارهای اندرویدی بسیار گسترش یافته است اندروید به دلیل ماهیت ساده ای که در سیستم عامل خود دارد به محبوب ترین زبان  تولید موبایل در دنیا تبدیل شده است که حتی  شرکت های بزرگ تجاری دنیا مانند سامسونگ و الجی نیز  از این سیستم عامل بر روی گوشی های تلفن همراه خود استفاده میکنند که نشان از اهمیت این  سیستم عامل دارد امروزه تمام شرکت ها ، مراکز تجاری و حتی تفریحی از اندروید و اپلیکیشن هایی که برپایه آن طراحی و ساخته میشود برای پیشبرد اهداف تبلیغاتی ، ارائه خدمت به مشتریان و بازاریابی استفاده میکند یک کاربر عادی و معمولی با نصب چندین برنامه اندروید به راحتی میتواند تمام نیازها و خواسته های خود را در کسری از ثانیه برطرف نماید.

متلب پروژه چه نوع پروژه های اندروید را میتواند انجام بدهد؟

انجام پروژه های اندروید استودیو

انجام پروژه برنامه نویسی اندروید

انجام پروژه با نرم افزار اندروید

طراحی اپلیکیشن با اندروید

انجام پروژه AIDE با اندروید

انجام پروژه فون گپ PhoneGap

انجام سفارش پروژه آنریل Unreal

انجام پروژه بیسیک فور اندروید B4A

 

اهمیت استفاده از اندروید در چیست؟

اهمیت استفاده از برنامه های طراحی شده با اندروید به قدری می باشد که میتوان گفت هیچ کسب و کار یا پلتفرمی را نمیتوان بدون استفاده از اندروید موفق دانست اندروید به عنوان محبوب ترین سیستم عامل تلفن های همراه ساخت شرکت گوگل معرفی میشود و هر روز بر تعداد طرفداران آن افزوده میشود با استفاده از اندروید میتوان برنامه های مختلف برای کسب و کار خود طراحی کنید و مشتریان هدف خود را به سمت خود جذب نمایید هدف از طراحی اپلیکیشن های اندرویدی ساده کردن امور کاری یک شرکت یا سازمان می باشد استفاده از برنامه های اندروید علاوه بر کاهش وقت و زمان برای مشتری باعث افزایش رضایت مندی کاربران نیز خواهد شد. امروزه در حدود ۸۰ درصد گوشی های تلفنی همراه از این سیستم عامل پشتیبانی میکنند اهمیت اندروید به دلیل سادگی و محیط کاربری بسیار جذاب آن می باشد در حال حاضر اندروید امروزه کاربردهای بسیار فراوانی در حوزه های مختلف دارد طراحی و ساخت انواع اپلیکیش و نرم افزار کاربردی که قابلیت اجرا بر روی موبایل و گوشی های تلفن همراه داشته باشند از ویژگی های زبان اندروید می باشد.

 

کاربردهای اندروید

    قابلیت پیاده سازی انواع برنامه های کاربردی
    طراحی انواع تلویزیون های مبتنی بر اندروید برای کاربری آسان
    طراحی ساعت های هوشمند
    قابلیت طراحی و توسعه برنامه های بازی و کنسول اندرویدی
    طراحی و توسعه عینک های هوشمند اندرویدی
    توانایی طراحی انواع خانه های هوشمند و کنترل لوازم خانگی

 

فعالیت های مشابه در متلب پروژه

انجام پروژه سی پلاس پلاس

انجام پروژه دانشجویی ویژوال استودیو

سفارش پروژه پایتون

سفارش پروژه سی شارپ

انجام پروژه برنامه نویسی جاوا

انجام پروژه نرم افزار R

انجام پروژه دانشجویی sql

سفارش پروژه متلب

انجام پروژه ویژوال بیسیک

 

چرا پروژه اندروید خود را به متلب پروژه واگذار نماییم؟

موسسه متلب پروژه “مرجع تخصصی انجام پروژه اندروید استودیو “در کشور است که با کسب تجربه ده ساله و بهره‌گیری از اساتید مجرب می‌تواند پروژه شما را به شکلی مطلوب تحویل بدهد. ما با کسب دانش کافی در زمینه انجام پروژه برنامه نویسی اندروید تمامی نیازهای شما در این حوزه را درک کرده ایم و عملا پروژه ای نیست که نتوانیم انجام بدهیم کسب این تجربه گران ها تنها با اعتماد مشتریان و استمرار در انجام سفارشات بدست آمده است فقط کافیست یک بار امتحان کنید تا کیفیت در انجام کار را مشاهده نمایید، رسالت متلب پروژه انجام سفارش به صورت پروژه محور با همراهی کاربر است که با ارائه آموزش های مرحله به مرحله از ابتدا تا انتهای سفارش به صورت کامل دانشجو در روند انجام پروژه خود قرار میدهد و دیگر نیازی به موسسات و سایت های دیگر نخواهد داشت.

 

نحوه گزینش بهترین مجری برای پروژه اندروید :

از آنجایی که متلب پروژه به صورت تعامل بین کارفرما و مجری فعالیت می نماید تمام پروژه های اندروید ارسالی از طریق کانال های مربوطه برای مجموعه مجریان ارسال میشود در سیستم مناقصه ای ایجاد شده کارشناسی که کمترین قیمت را برای مشتری اعلام می نماید به عنوان مجری انجام کار انتخاب شده که علاوه بر درجه علمی مناسب باید داری تجربه بالایی هم باشد. ما نهایت دقت را در انتخاب مجریان (کارشناسان) بکار می بندیم تا خیال کاربر از انجام سفارش به صورت کاملا مطلوب راحت باشد‌.

 

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


ن سفارش پروژه در موسسه متلب پروژه

    ارسال پروژه از طریق فرم ثبت سفارش و یا از طریق تلگرام، واتس آپ یا شماره پشتیبانی.
    بررسی دقیق و کارشناسی پروژه اندروید توسط مجریان گروه متلب پروژه.
    اعلام هزینه و قیمت پروژه اندروید براساس میزان بودجه پرداختی کاربر.
    موافقت با کمترین هزینه اعلام شده توسط مجری و پرداخت نصف هزینه.
    شروع پروژه توسط مجریان گروه متلب پروژه با توجه به زمان تعیین شده توسط کاربر.
    ارسال نتایج انجام کار به صورت عکس خروجی پس از پایان کار.
    اطمینان کاربر از انجام درست کار و پرداخت مابقی هزینه.
    ارسال پروژه اندروید توسط متلب پروژه و تعیین زمان پشتیبانی ۷۲ ساعته برای رفع اشکال.
    در صورت ذکر خواسته کاربر فیلم نیز از نحوه انجام کار ارسال خواهد شد.

 

نحوه سفارش پروژه اندروید به چه صورت می باشد ؟

برای ثبت سفارش انجام پروژه های اندروید خود میتوانید در تمام طول شبانه روز با کارشناسان متلب پروژه تماس بگیرید مشاوران ما پاسخ گوی آنلاین به سوالات کاربران می باشند همچنین میتوانید از طریق فرم ثبت سفارش اقدام به سفارش نمایید برای درخواست فوری پروژه هم از طریق تلگرام یا واتس آپ میتوانید توضیحات کامل پروژه موردنظر خود را برای ما ارسال کنید.

زمان پروژه اندروید به چه صورت است ؟

نحوه زمان دهی برای انجام پروژه اندروید با توجه به وقت و زمانی که خوده کاربر تعیین میکند تنظیم شده و این موضوع به اطلاع مجری انجام کار خواهد رسید مجری موظف است که در زمان تعیین شده سفارش را آماده و ارسال نماید در برخی از سفارشات ارسالی ممکن است با توجه به پیچیدگی و سنگینی پروژه زمان بیشتری صرف شود که این موضوع به اطلاع مشتریان محترم خواهد رسید در صورت موافقت نسبت به ادامه فرآیند پروژه اقدام خواهد شد.

نحوه قیمت گذاری پروژه اندروید به چه صورت است ؟

پس از این سفارش انجام پروژه اندروید را برای گروه متلب پروژه ارسال شد کارگروه های تخصصی مربوط به سفارش پروژه موردنظر شروع به بررسی دقیق و کارشناسی نموده و مجموعه قیمت های اعلام شده جمع آوری میشود از میان تمامی قیمت ها اعلام شده کمترین قیمت که توسط مجریان اعلام شده خدمت مشتری اعلام میشود یکی از تفاوت های اصلی متلب پروژه با سایر موسسات مشابه همکاری با ۲۰۰ استاد حرفه ای می باشد.

اطمینان از کیفیت پروژه اندروید به چه صورت است ؟

با توجه به تجربه ۷ ساله متلب پروژه در انجام پروژه های اندروید و بهره گیری از ممتاز ترین کارشناسان این حوزه توانسته ایم بالاترین کیفیت و رضایت مندی در انجام پروژه کسب نماییم متلب پروژه با آموزش کامل حین پروژه شما را تمامی سایت ها و موسسات مشابه بی نیار خواهد کرد قیمت مناسب به همراه کیفیت عالی همواره از اصلی ترین رسالت های کاری متلب پروژه بوده است.

هزینه انجام پروژه اندروید با توجه به زمان آن چقدر است؟ چگونه از تضمین قیمت پروژه در متلب پروژه مطمئن شویم؟

هزینه انجام پروژه اندروید با توجه به زمان و حجم پروژه متغیر است. با این وجود در متلب پروژه بهترین قیمت ممکن را با توجه به کیفیت انجام آن به شما ارائه می دهیم.

     سفارش پروژه (رایگان)
    دسته بندی ها
    لیست پروژه ها
    راهنمای سایت

hamiworks
انجام پروژه اندروید استودیو (Android Studio)
انجام پروژه برنامه نویسی اندروید

بهترین فریلنسرهای پروژه اندروید را به راحتی انتخاب کنید

حامی ورکس مرجع فریلنسرهای ایران می باشد. پروژه برنامه نویسی اندروید خود را به راحتی برون سپاری کنید و برای انجام آن به صورت موقت نیروی متخصص استخدام کنید.
Your browser does not support the audio element.
فریلنسر برنامه نویسی اندروید
با پیوستن به مجموعه بزرگ حامی ورکس
به عنوان فریلنسر برنامه نویس بصورت دورکاری کسب درآمد کنید
کارفرمای پروژه برنامه نویسی اندروید
پروژه های زبان برنامه نویسی خود را به راحتی برون سپاری کنید و
با خاطری آسوده فریلنسر استخدام کنید

با ظهور گوشی و تلفن همراه به عنوان یک وسیله ارتباطی خیلی زود به خاطر در دسترس بودن و از همه مهمتر همراه بودن، نیاز به انجام کارهای مختلف و روزمره با این وسیله برای ما بیشتر شد. کم کم گوشی های بروزتر با معرفی سیستم عامل تخصصی اندروید شکل جدیدتری به خود گرفتند و انجام کارهای پیچیده تر برای ما آسان شد. نرم افزار و اپلیکیشن های اندرویدی خیلی زود جای خود را در کارهای روزمره ما باز کرد، که نیاز است تا برای ایجاد یک برنامه اندرویدی، یک پروژه اندروید را به درستی انجام دهیم. در ادامه بحث کاملی از سیستم عامل اندروید و روش های انجام پروژه اندروید را برای شما شرح خواهیم داد.
معرفی سیستم عامل اندروید

اندروید یک سیستم عامل موبایلی است که توسط مجموعه گوگل گسترش، معرفی و بروزرسانی می شود. اندروید در اصل بر پایه یک نسخه اصلاح شده لینوکس است که به صورت متن باز ارائه می شود و کاملا رایگان است.  سیستم عامل اندروید از سال 2011 به عنوان پر استفاده ترین سیستم عامل موبایلی شناخته شده است و از سال 2013 هم پرکاربردترین سیستم عامل برای تبلت ها بوده است. تا قبل از این اندروید را فقط برای تلفن همراه می شناختیم ولی اکنون بیشتر در بخش های دیگر هم فعال شده است که شامل تلویزیون اندروید، اندروید خودرو و گجت های پوشیدنی و سلامت مثل ساعت هوشمند است. مانند یک سیستم عامل تحت رایانه های رومیزی، اندروید هم به عنوان یک نرم افزار کامل برای گوشی بحساب می آید که با استفاده از آن می توانیم تقریبا تمام کارهایی که در ویندوز انجام می دهیم را با آن هم اجرا کنیم.
بررسی ویژگی های اندروید

واقعا چه ویژگی هایی باعث شده است تا یک سیستم عامل مانند اندروید به این صورت شاهد پیشرفت و ارتقاء منظم باشه و با میزان محبوبیت بالا و بدون رقیب در صدر سیستم عامل های موبایلی قرار بگیرد؟ برخی از ویژگی های مهم و امکانات اصلی که این سیستم عامل به ما و توسعه دهندگان می دهد شامل:

    پشتیبانی از تمامی اتصالات و تکنولوژی های مورد نیاز مانند بلوتوث، وای فای،GSM/EDGE CDMA EV- DO
    پشتیبانی از فرمت های صوتی و تصویری رایج شامل MPEG-4, H.264, MP3, AAC, AMR, JPEG PNG, GIF
    ارسال انواع پیغام های متنی و فرامتنی مانند SMS یا همان پیامک و همچنین MMS و XMPP
    مرور آسان وب با مرورگر داخلی اندروید همراه با پشتیبانی فریمورک Webkit
    پشتیبانی از بانک اطلاعاتی SQLite برای مدیریت و ذخیره سازی داده
    پشتیبانی از سخت افزارهای مورد نیاز یک تلفن همراه مانند دوربین، GPS، انواع حسگرهای بکار رفته در گوشی
    پردازش کلیه تصاویر و فایل های گرافیکی با استفاده از فناوری OpenGL برای داشتن کیفیت بهتر
    پشتیبانی کامل از زبان برنامه نویسی محبوب جاوا که می توان گفت تمام اپلیکیشن های اندروید با زبان جاوا ساخته می شوند.

برای انجام پروژه اندروید باید با زبان جاوا آشنا شوید که البته لازم هست برای کسب آموزش کامل برای یادگیری زبان جاوا با آموزش پروژه محور فرادرس آشنا شوید.
پروژه اندروید با اندروید استودیو

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


در ابتدا برای توسعه دهندگان و برنامه نویسان اندروید، شرکت گوگل نرم افزار Eclipse را معرفی کرده بود و از آن پشتیبانی می کرد و بعدها استفاده از ابزار اختصاصی خود یعنی اندروید استودیو را به برنامه نویسان پیشنهاد داد تا از قابلیت های کلیدی و مهم آن برای انجام پروژه اندرویدی استفاده کنند.
نرم افزار اندروید استودیو در سال 2013 توسط گوگل معرفی شد و محیط برنامه نویسی آن براساس نرم افزار جت برینز طراحی شده و به طور اختصاصی برای اندروید بهینه سازی شده است. این برنامه را می توان بر روی ویندوز، مک و لینوکس نصب کرد و برای ساخت پروژه android و انجام پروژه های برنامه نویسی از آن استفاده کرد.
این برنامه در کنار ویژگی های مهم خود از زبان های برنامه نویسی متعددی برای اجرا پروژه های اندرویدی پشتیبانی می کند که شامل زبان های برنامه نویسی جاوا، C++، زبان GO ،Clion ،Intellij است و از نسخه ی 3 به بالا از زبان Kotlin هم پشتیبانی می کند.
بعد از تکمیل و اجرای پروژه اندروید خود با اندروید استودیو، می توانید اپلیکیشن ساخته شده را در فروشگاه رسمی گوگل یعنی Google Play منتشر کنید.
معماری سیستم عامل اندروید

معماری اندروید از چند لایه مختلف ایجاد شده و هر لایه از لایه سطح زیرین خود استفاده می کند. البته لایه ای بودن معماری ها بخاطر این است که تا کار کاربران و برنامه نویسان آسان تر باشد و پیچیدگی های سیستم عامل و سخت افزار را کاهش دهد. برای اینکه بتوانید پروژه نویسی اندروید را شروع کنید باید کار با این لایه ها را فرا بگیرید. در این معماری همانطور که اشاره شد هر لایه از سرویس های لایه های زیرین خود استفاده می کند، لایه های اصلی شامل :

    لایه اپلیکیشن ها Application and Widgets
    لایه چارچوب برنامه ها Application Framework
    لایه اندروید در زمان اجرا Android Runtime
    لایه کتابخانه های اندروید Libraries
    لایه هسته لینوکس Linux Kernel

در این مدل لایه بندی پایین ترین لایه هسته ی لینوکس است که اندروید بر پایه آن ساخته شده ، لایه ی کتابخانه، شامل کتابخانه های اختصاصی با کدهای زبان C و C++ است که برای یک سخت افزار با معماری خاص کامپایل و اجرا شده است.
لایه ی اندروید در زمان اجرا دارای ماشین مجازی دالویک و کتابخانه های هسته ی جاوا است و برنامه های کاربردی اندروید با جاوا نوشته و برنامه نویسی شده اند.
در لایه ی چارچوب برنامه، قابلیت های برنامه های اندرویدی معرفی شده اند که کلیه ی کارهای مربوط به مدیریت برنامه ها در این لایه انجام می شود.
و در آخر لایه اپلیکیشن ها بالاترین لایه است که کاربران تنها با همین لایه سروکار دارند و از اندروید فقط همین لایه و محیط آن را می بینند. تمامی نرم افزارهایی که کاربر با آنها کار می کند در این لایه قرار می گیرند.
طراحی اپلیکیشن اندرویدی

براساس آمارهای موجود در دنیا 6.5 میلیارد نفر از گوشی های هوشمند استفاده می کنند که بازار بزرگی برای کسانی است که می خواهند امکانات و خدمات متنوعی را با ارائه نسخه اپلیکیشن کسب و کار خود ارائه کنند و از سود آن منتفع شوند. یکی از موفق ترین استراتژی های لازم برای ارتباط برقرار کردن با کاربران و مشتریان در حال حاضر استفاده از برنامه ها و اپلیکیشن های تحت موبایل است، که باعث شده نگاه ویژه ای به طراحی اپلیکیشن و البته متناسب با بحث ما طراحی اپلیکیشن اندرویدی انجام شود.
طراحی یک اپ اندرویدی مراحل و برنامه ریزی های متعددی دارد که البته نیاز به تخصص و تسلط در این محیط هست که توسط برنامه نویسان و طراحان برنامه های اندرویدی انجام می شود. از مواردی که باید در طراحی اپلیکیشن اندرویدی به آن دقت شود طراحی رابط کاربری است که در اصل رابط بین کاربر و برنامه شماست و تمام خدمات و محصولات شما در گرو نمایش مناسب در همین رابط کاربری است. طراحی خوب رابط کاربری به طرز چشمگیری می تواند توانایی و قابلیت استفاده بهینه و تجربه کاربری خوب را به مشتریان نهایی شما بهبود و افزایش دهد. در این بین نقش UI در ساخت اپلیکیشن android خیلی مهم است. نحوه تعامل، نمایش اطلاعات مورد نیاز، چگونگی ارتباط با کاربر، در دسترس بودن ابزارهای کاربردی و ... برای برنامه اندرویدی شما بسیار اهمیت دارد و باید به آنها در طراحی اپلیکیشن دقت شود.
پروژه های قابل انجام با اندروید

همانطور که گفته شد برای انجام یک پروژه اندروید باید با طراحی اپلیکیشن آشنا باشید و اصول و قواعد اولیه را اجرا کنید.
پروژه نویسی برای اندروید در حال حاضر به عنوان یک شغل فریلنسری و آزاد کار مورد قبول بوده و پذیرفته شده است ولی اگر با زبان های برنامه نویسی آشنایی ندارید می توانید کلیه ی درخواست های خود را به تیم مهندسی نرم افزار و برنامه نویسی متخصص ارائه کنید تا بر طبق نیاز های شما پروژه اندروید را انجام دهند.
با استفاده از اندروید می توانید پروژه های متعدد با موضوعات مختلفی را ایجاد کنید که شامل اپلیکیشن های فروشگاهی و محصول محور، برنامه های سرگرمی و بازی، اپ های شبکه های اجتماعی و انجمن، برنامه های عکاسی و فیلم برداری، برنامه های مالی و حسابداری و همچنین برنامه های آموزشی.
توانایی انجام هر کدام از این برنامه ها مطمئنا نیاز به تخصص و تبحر خاص خود برای اجرای کامل و بدون نقص دارد تا اپلیکیشن های ساخته شده از هر جهت بدون عیب و اشکال با شاخصه های مهم و کاربر پسند باشد.
آموزش اندروید و زبان های برنامه نویسی

در حوزه آموزش مطابق با یادگیری هر موضوع آموزشی باید به جزئیات آن دقت شود.  در ابتدا برای فراگیری اندروید نیاز به منبع آموزشی کاملی دارید تا بتوانید به تمام موارد کلی مبحث اندروید آشنا شوید. در این بین می توانید با استفاده از یک کتاب جامع آموزش اندروید را شروع کنید و سپس کار با نرم افزار و زبان های برنامه نویسی مرتبط و مورد نیاز با آن را ادامه دهید.
مطمئنا خیلی از مسائل در حین کار با پروژه اندروید پیش خواهد آمد که نیاز به راهنمای تصویری و مولتی مدیا دارید تا براحتی برنامه را تولید کنید، پس باید به منبع آموزشی مناسبی مانند آموزش های پروژه محور فرادرس مراجعه کنید تا به خوبی با کلیه ی جزئیات اندروید و زبان های برنامه نویسی تحت آن آشنا و مسلط شوید.
دانلود رایگان کتاب فارسی آموزش اندروید

یکی از کتاب های آموزشی اندروید به زبان فارسی را برای شما به صورت رایگان قرار داده ایم. امیدوارم از آن استفاده کنید و برای شما مفید باشد. کتاب آموزش اندروید به زبان فارسی نویسنده آن مهندس افشین رفوآ است. آنچه در کتاب آموزش اندروید می بینید:

    مقدمه ای بر برنامه سازی تحت موبایل برای سیستم عامل اندروید
    نصب محیط برنامه نویسی Android Studio
    تست اپلیکیشن های اندروید بر روی محیط مجازی (ADV) یا دستگاه واقعی
    کامپوننت های (اجزای تشکیل دهنده) نرم افزاری یک اپلیکیشن اندروید
    فایل تنظیمات اندروید (manifest)
    فایل های محتوا (Resources)
    مفهوم view در اندروید – المان ها و ابزارک های رابط کاربری یا UI Widget
    دسترسی به محتوای static و استفاده از آن
    فرایند آماده سازی، عرضه، توزیع و نصب اپلیکیشن (Deployment)

بیان نکات مهم برای شروع یادگیری PHP در این ویدئو قرار داده شده است.

 سفارش انجام پروژه برنامه نویسی اندروید Android

موسسه همیارپروژه با داشتن ده ها مجری متخصص در حوزه انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید آماده است تا پروژه های شما عزیزان را با کیفیتی عالی انجام دهد.جهت سفارش پروژه اندروید با شماره ۰۹۱۲۹۵۴۰۱۲۲ تماس بگیرید و یا به آیدی تلگرامی @fnalk پیام دهید.
برنامه نویسی اندروید

امروزه تقریبا همه کاربران برای رفع نیازهای روزانه خود، از گوشی‌های هوشمند استفاده می‌کنند. با فراگیر شدن گوشی‌های هوشمند در میان مردم، برنامه نویسی اپلیکیشن‌های کاربردی برای سیستم عامل‌های این دستگاه‌ها به یکی از پردرآمدترین شغل‌ها تبدیل شده است. با توجه به این موضوع، افراد زیادی به یادگیری برنامه نویسی در این زمینه علاقه مند شده اند.

سیستم عامل اندروید طی سال هایی که از تولدش می‌گذرد توانسته است از تمام رقبای خود در این میدان پیشی گیرد. این سیستم عامل به پرکاربردترین و محبوب‌ترین سیستم عامل گوشی‌های هوشمند تبدیل شده است. امروزه اندروید توانسته است بیش از ۷۳ درصد از بازار سیستم عامل‌های گوشی هوشمند را در اختیار خود درآورد. سیستم عامل iOS با کسب حدود ۱۷ درصد از این بازار در حال تعقیب اندروید است. اگر سایر دستگاه‌های همراه مانند تبلت، گجت‌های هوشمند و… را به این آمار اضافه کنیم، اختلاف این دو سیستم عامل بسیار بیشتر خواهد شد. بر این اساس اندروید توانسته است به عنوان فراگیرترین سیستم عامل گوشی‌های هوشمند، تبلت ها، گجت‌ها و… شناخته شود
خدمات مشابه همیارپروژه:

انجام پروژه با زبان برنامه نویسی سالیدیتی

انجام پروژه های برنامه نویسی تجاری

انجام پروژه با زبان برنامه نویسی Racket

انجام پروژه ios
انجام پروژه های تجاری برنامه نویسی اندروید

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


به دلیل اینکه اکثر پروژه های دریافتی سایت همیار پروژه، پروژه های تجاری هستند، ما سعی میکنیم پروژه ها را با قیمت مناسب و به همراه گزارش و آموزش به شما ارائه دهیم تا بتواند آن را یاد بگیرد و ارائه دهد. حتی اگر شما درخواست فیلم آموزشی بدهد، برای او فیلمی آموزشی از نحوه اجرای پروژه های برنامه نویسی اندروید ارائه خواهیم داد.

اندروید همیارپروژه
چرا پروژه های برنامه نویسی اندورید خود را به همیارپروژه بسپاریم ؟

گروه همیارپروژه با داشتن تجربه ای ۸ ساله در انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید و داشتن متخصصینی از بهترین دانشگاه های کشور و انجام صدها پروژه کوچک و بزرگ صنعتی مطمئن ترین گزینه برای انجام پروژه اندروید شما عزیزان می باشد. یکبار ما را امتحان کنید!
زمان و کیفیت انجام پروژه برنامه نویسی اندروید به چه صورت خواهد بود؟

انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید در همیارپروژه طبق زمان درخواستی مشتری تنظیم میگردد، اما سعی می شود که در کمترین زمان ممکن تحویل داده شود. کیفیت در انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید از اصلی ترین اهداف گروه همیار پروژه می باشد. بالاترین کیفیت در پروژه همواره هدف همیارپروژه بوده است.
مراحل انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید در همیارپروژه به چه صورت خواهد بود؟

    ارسال پروژه برنامه نویسی اندروید برای ما توسط مسیرهای ذکر شده در سایت.
    ارسال پروژه شما توسط ما برای مجریان مرتبط با پروژه.
    پیشنهاد و تعیین بهترین قیمت و زمان .
    درصورت موافقت شما اخذ نصف هزینه ابتدای کار از شما.
    در جریان گذاشتن شما طی مراحل انجام پروژه تان.
    ارسال نتایج برای شما پس از پایان پروژه تان از طریق فیلم و عکس.
    اخذ مابقی هزینه از شما درصورت تاییدتان.
    ارسال فایل نهایی پروژه برای شما.
    مهلت ۴۸ ساعته برای شما جهت بررسی پروژه و در صورت اشکال و ایراد، اطلاع به ما جهت رفع آن.

نمونه پروژه های آماده برنامه نویسی اندروید:

موسسه همیارپروژه تاکنون ده ها پروژه برنامه نویسی اندروید را انجام داده است و برخی از آنها را در سایت بعنوان پروژه آمادهبرنامه نویسی اندروید بارگزاری نموده است که شما عزیزان میتوانید در لینک روبرو آنها را مشاهده نمایید: نمونه پروژه های آماده برنامه نویسی اندروید
نحوه سفارش پروژه برنامه نویسی اندروید:
تم عامل موبایلی است که بسیاری از شرکت های بزرگ تولید کننده موبایل از سیستم عامل برای موبایل های خود استفاده می کنند که گوگل این سیستم عامل را توسعه می دهد ، اندرویدیک سیستم عامل متن باز است که می‌توانید آن را به دلخواه تغییر دهید ، شما می توانید در سیستم عامل اندروید پوسته های مورد نظر خود را بر روی آن پیاده سازی کنید و همچنین می توانید تمامی تغییرات خود را در نرم افزار اندروید استودیو پروژه های اندروید خود را انجام دهید ، شما میتوانید در مجموعه یا پروژه تمامی پروژه های اندروید خود را به متخصصان رایا پروژه بسپارید تا انجام پروژه های اندروید شما را با بهترین کیفیت و در زمانی که تعیین کردید برای شما عزیزان ارسال کنند.

 
برنامه نویسی اندروید چیست ؟

 

سیستم عامل اندروید سیستم عاملی می باشد  که به عنوان یک سیستم عامل اوپن سورس یا متن باز معرفی شده است . این سیستم عامل توسط شرکت گوگل ساخته شده است  و هر سال شرکت گوگل این زبان برنامه نویسی را پیشرفته تر ارائه می دهد .دلیل اوپن سورس و  متن باز بودن این زبان برنامه نویسی این است که توسعه دهندگان و کاربران این زبان در تمام دنیا  بتوانند آن را توسعه دهند و تغییرات مورد نظر را در آن عملی کنند . در حالت کلی  سورس کد بودن زبان برنامه نویسی  اندروید باعث می شود توسعه دهندگان بتوانند بدون گرفتن مجوز و یا خرج هزینه ای به کد های اصلی  زبان برنامه نویسی اندروید دسترسی داشته باشند.

اندروید بر پایه ی هسته لینوکس ساخته شده است. در نتیجه اکثری از امور وکار ها مثل ارتباط بین نرم افزار و سخت افزار و یا مدیریت پردازش داده ها توسط هسته ی لینوکس انجام می شود.

برنامه نویسی اندروید بسیار منعطف است. همین ویژگی انعطاف پذیری باعث شده است که  برنامه نویسان بتوانند به آسانی  این زبان برنامه نویسی را گسترش دهند و هر روز صد ها اپلیکیشن و برنامه  اندرویدی بسازند .

اندروید یک سیستم‌عامل موبایل است که وظیفه برقرار کردن ارتباط بین  سخت‌ افزار گوشی موبایل و ما را دارد. اندروید درواقع مشهور ترین  سیستم ‌عامل برای گوشی‌های دنیا  در حال حاضر می باشد .

 
برنامه نویسی اندروید چگونه به وجود آمد و تاریخچه آن چیست ؟

 

 شرکت گوگل در تاریخ  سال 2005 شرکت کوچکی به نام Android را خرید . این شرکت توسط فردی به نام  اندی رابین (Andrew E. Rubin) با هدف ساختن و گسترش نرم افزارهای موبایل ساخته شد . اندی رابین شرکت اندروید را که در تاریخ  سال 2003 تاسیس کرده بود ، به ازای دریافت  کردن  مبلغ 50 میلیون دلار در اختیار شرکت گوگل قرار داد. ولی کار اندی رابین با گوگل  به اتمام  نرسیده بود، چون  بعد  از واگذاری این شرکت به گوگل به درجه و مقام  معاونت مدیریت فنی گوگل انتخاب شد .

سپس  در شرکت گوگل وظیفه مدیریت  کردن پروژه اندروید  را به اندی رابین واگذار کردند . شاید در آن زمان اندی  رابین این فکر را  نمی‌کرد که اندروید به یکی از بزرگ ترین سیستم‌ عامل‌ های دنیا تبدیل شود. صحبت ها و افکار  درباره هدف گوگل برای ورود به بازار ارتباطات تلفن همراه از تاریخ  سال 2006 ادامه داشت تا بالاخره در سال 2008 اولین  نسخه سیستم عامل اندروید توسط این شرکت معرفی  شد. نخستین تلفن همراه که از سیستم عامل اندروید استفاده می‌کرد، با اسم HTC Dream به بازار معرفی و پخش شد.

 

این نسخه اندروید از اکثر امکانات پیش فرض که در حال حاضر در گوشی‌های هوشمند دیده  می‌شود، پشتیبانی نمی‌کرد.

 

در  تاریخ سال 2009 گوگل برنامه فشرده ای را برای آپدیت و بروزرسانی اندروید پیش بینی کرده  بود. در ادامه  این تصمیم، در همان سال اندروید 4 مرتبه  مورد بروزرسانی و آپدیت  قرار گرفت و ورژن های بهتری را  انتشار داد . آخرین ورژن  ارائه شده از اندروید در  تاریخ سال 2009،  با نام شیرینی خامه ای (Eclair)  اسم گذاری شد. بعد از آن  در طی سال‌های 2010 تا 2013 آپدیت‌های دیگری مانند  Froyo، Gingerbread، Honeycomb،Jelly Bean ،Ice Cream Sandwich  ارائه شد. با انتشار این نسخه ‌ها امکانات فراوانی  به سیستم عامل اندروید اضافه شد که می‌توان به بهتر شدن کلرکرد وعملکرد آن، پشتیبانی از قابلیت چند لمسی، موقعیت یابی و مسیریابی زنده، فناوری NFC و… اشاره نمود .

شرکت گوگل بعد  از انتشار  چهارمین نسخه از اندروید تصمیم گرفت که سالانه تنها  فقط یک نسخه از اندروید را منتشر کند و در طی همان  سال به بهتر کردن  عملکرد و رفع کردن  باگ ‌های آن بپردازد. از تاریخ  سال ۲۰۰۹ ورژن های گوناگون  سیستم عامل اندروید، بر طبق اسم یک شیرینی یا شکلات پخش و منتشر می‌ شوند. نخستین بار مدیر پروژه اندروید، پیشنهاد اسم‌ گذاری نسخه‌‌ ها و ورژن های این سیستم عامل را بر طبق نام‌ های شیرینی مطرح کرد و ایده اش مورد حمایت قرار گرفت. سپس در تاریخ سال ۲۰۱۳ توسعه‌ دهندگان  

 

سیستم عامل اندروید اعلام کردند که با شرکت Nestle همکاری خواهند داشت . به همین علت  ورژن  4.4 اندروید را طبق اسم یکی از برند های مشهور شکلات این شرکت، کیت‌ کت نام گذاری کردند .

 

بعد از آن در تاریخ سال 2014 با انتشار سیستم عامل  اندروید 5، این سیستم عامل محبوب از ویژگی  پیاده سازی بر روی تلویزیون ها، گجت‌ های هوشمند و. . .  پشتیبانی کرد. رئیس قسمت توسعه اندروید از این بروزرسانی تحت عنوان بزرگ ‌‌ترین بروزرسانی اندروید نام برد . چون  قلمرو این سیستم عامل دیگر محدود به استفاده در تلفن های هوشمند نمی‌ شد. اندروید با انتشار این ورژن  توانست دامنه کاربرد هایش را بزرگ تر کند و به یک سیستم عامل همه جانبه  تبدیل شود. همچنین در اندروید 5 سبک نوینی از رابط کاربری به نام متریال دیزاین (Material Design) طراحی و پیاده سازی  شد که مورد توجه و حمایت فراوانی قرار گرفت .
برخی ازکاربرد های  برنامه نویسی اندروید در زمینه های مختلف
سفارش پروژه های اندروید - رایا پروژه

سفارش پروژه های اندروید

طراحی اپلیکیشین ها

طراحی برنامه ها و نرم افزار ها

 
برخی از فرمت های پشتیبانی شده برنامه نویسی اندروید  چیست  ؟

 

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


اندروید در حالت پیش‌فرض فایل‌های mp3, aac , ogg , amr , midi , mpeg4 , wav , bmp , gif , png , jpg را پشتیبانی می‌کند. اندروید Adobe Flash را هم  نیز پخش می‌کند و می‌تواند فایل‌های GIF متحرک را با حرکت نمایش دهد . برای پخش کردن فایل‌های جریان دار مثل صوت و فیلم  نیز می‌توان از تگ ویدئو html۵ و همچنین تکنولوژی Adobe Flash Streaming استفاده کرد . در ورژن های  جدید ، موتور جاوا اسکریپت مرورگر کروم که سرعت بسیار زیادی در اجرا کردن کدهای جاوا اسکریپت دارد به مرورگر اندروید متصل شده‌است.  سیستم عامل اندروید میتواند  کدهای HTML۵ را هم  پشتیبانی می‌کند.
چه کسانی و چه رشته هایی از برنامه نویسی اندروید میتوانند استفاده کنند ؟

 

مهندسین رشته کامپیوتر

طراحان وب سایت ها

طراحان نرم افزار

برنامه نویسان

کد نویسان

 
زبان های برنامه نویسی اندروید چیست ؟

 

زبان برنامه نویسی جاوا

زبان برنامه نویسی سی شارپ

زبان برنامه نویسی پایتون

زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت

زبان برنامه نویسی kotlin

زبان برنامه نویسی  css

زبان برنامه نویسی  html5

زبان برنامه نویسی سی

زبان برنامه نویسی lua

زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس

با خیال راحت انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید خود را به ما بسپارید .

رایا پروژه  با افتخار آماده پذیرفتن و انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید توسط تیمی متخصص ومجرب در زمینه های مختلف پروژه و برنامه نویسی اندروید می باشد .

 

(نکات قابل توجه)

 

 پروژه برنامه نویسی اندروید شما توسط یک تیم پویا وباتجربه چندین ساله انجام می شود.

  پروژه برنامه نویسی اندروید شما با کیفیت عالی و تضمین شده انجام می شود.

 پروژه برنامه نویسی اندروید شما در کمترین زمان ومناسب ترین قیمت انجام می شود.

  پس از اتمام پروژه برنامه نویسی اندروید شما عزیزان ، پروژه شما تا 48ساعت پشتیبانی رایگان می شود.

 
 خدمات رایا پروژه در زمینه برنامه نویسی  اندروید

 

 انجام پروژه های پیاده سازی برنامه نویسی اندروید

انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید   

انجام پروژه های  برنامه نویسی اندروید در ساخت نرم افزار    

انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید با زبان های برنامه نویسی مختلف

انجام پروژه های  برنامه نویسی اندروید در  علوم کامپیوتر

انجام پروژه های  برنامه نویسی اندروید در طراحی اپلیکیشن ها

انجام پروژه های  برنامه نویسی اندروید در طراحی برنامه ها
شده سیستم عامل آندروید و به روز شدن سرفصل های دانشگاهی این درس برنامه نویسی آندروید یا با عنوان مستقل یا با عنوان درس مباحث ویژه به دروس دانشکاهی اضافه شده است .شما می توانید انجام پروژه دانشجویی اندروید خود را در این دروس به ما بسپارید . این پروژه دانشجویی آندروید می تواند شامل پروژه پایانی آندروید یا پروژه کلاسی آندروید باشد . ضمنا می توانید نمونه پروژه های انجام شده توسط ما را در دسته بندی برنامه نویسی آندروید مشاهده کنید و درصورتی که پروژه مورد نظر شما آنجا بود پس از برسی توضیحات و فیلم های محصول آن را خریداری کنید و در غیر این صورت سفارش پروژه اندروید مورد نظرتون را به ما سفارش دهید. برای آشنایی با این روال در ادامه با ما همراه باشید
نحوه سفارش پروژه برنامه نویسی اندروید

برای سفارش پروژه آندروید خود می توانید از یکی از راه های زیر استفاده کنید :

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com



در صورتی که یکی از پروژه های انجام شده در بخش برنامه نوسی آندروید مورد نظر شما می باشد شخصی سازی آن انجام می شود. سعی می کنیم در حین انجام پروژه با سفارش دهنده تعامل داشته باشیم و کار را با کیفیت بالا و قیمت مناسب تحویل دهیم و در همگام تحویل پروژه در صورت نیاز داکیونت هایی و فایل های آموزشی در قالب ویدئوهای ضبط شده جهت استفاده و راهنمایی از کد ها توسط برنامه نویس ارائه می‌شوند. دانشجویان پس از مشاهده سورس کد می توانند از طریق روش های ذکر شده در بالا مشکلات خود را در قالب پرسش و پاسخ، رفع اشکال،انجام تغییرات بیان کنند و پاسخ مورد نظر خود را دریافت کنند.
ابزارهای استفاده شده در انجام پروژه اندروید

ابزاری که ما برای انجام پروژه آندروید استفاده می کنیم آندروید استدیو هستش که این ابزار یک ابزار رایگان می باشد. Android Studio یک محیط برنامه نویسی برای پلتفرم اندروید است. Android Studio بطور اختصاصی برای اندروید طراحی شده و در صورت نیاز Android Studio  بر روی سیستم یا لپ تاپ دانشجو  نصب می شود و پروژه را برای دانشجو راهندازی می شود.

زبان برنامه نویسی که ما در انجام پروژه دانشجویی آندروید استفاده می کنیم جاوا می باشد.
زمان انجام پروژه آندروید

حداکثر سعی می شود که زمان انجام پروژه اندروید با زمان پیشنهادی شما و حتی سریعتر تنظیم گردد اما با در صورت امکان در هنگام سفارش پروژه شما همواره حداکثر زمان را از طریق روش های علام شده برای ارتباط با ما مشخص کنید.
تعرفه هزینه انجام پروژه اندروید

تعرفه انجام انجام پروژه دانشجویی آندروید بر اساس حجم و زمان درخواست انجام پروژه تعیین می شود، لذا شما بایستی توضیحات کامل پروژه درخواستی خود را از طریق روش های ارتباط با ما که در با ذکر شده ارسال فرمایید تا پس برسی قیمت انجام کار برای شما مشخص گردد. قیمت پروژه های انجام شده جدید توسط ما به دلیل صرف زمان و انرژی با پروژه هایی که در بخش آندروید وجود دارد متفاوت می باشد.
نحوه انجام پرداخت پروژه دانشجویی اندروید

پس از تعیین قیمت و تایید توسط شما ، مبلغی به عنوان بیعانه پرداخت خواهد شد و فرایند انجام پروژه شما رسما شروع خواهد شد و گزارش پیشرفت انجام پروژه ی شما به شما داده خواهد شد و پس از انجام پروژه شما باید مابقی باقیمانده از مبلغ توافق شده را پرداخت نمایید و پروژه برای شما ارسال خواهد شد.
پشتیبانی و اجرای فایل پروژه در آندروید استدیو

در صورت نیاز مشتری به راهندازی و اجرای پروژه دانشجویی اندروید، با استفاده از روش های آموزش مجازی به سیستم دانشجو متصل شده و پس از نصب آندروید استدیو و نرم افزار های مورد نیاز اعم از JDK , SDK و شبیه ساز مورد نیاز و دریافت فایل های مورد نیاز از اینترنت پروژه را برای دانشجو import و آموزش مختصری از کار با پروژه به وی داده می شود.
برخی از پرکاربردترین موضوعات در انجام پروژه های اندروید

اگه برای انجام پروژه دانشجویی اندروید موضوع مشخص ندارید می توانید موضوع خود را از میان موضوع های زیر انتخاب کنید . ما قادر به انجام این پروژه ها هستیم. لیست این پروژه ها عبارتند از :

    ساخت بازی حدس تصویر برای اندروید
    انجام پروژه ساخت اپلیکیشن کتاب و کار با داده ها در اندروید
    انجام پروژه ارتباط با دیتابیس سمت سرور در اندروید
    پروژه ساخت منو در محیط اندروید استودیو (Android Studio)
    ساخت برنامه اندروید
    ساخت نرم افزار اندروید
    فروشگاه اینترنتی
    فروشگاه اینترنتی برای وردپرس
    ساخت اپلیکیشن خبری قوی و کاربردی
     ساخت اپلیکیشن هواشناسی
    ساخت اپلیکیشن موزیک پلیر لوکال
    ساخت اپلیکیشن موزیک پلیر تحت سرور
    ساخت اپلیکیشن پخش فیلم آندروید
    طراجی اپلیکیشن فایل منیجر آندروید
    تولید اپلیکیشن شبیه دیوار آندروید
    ساخت اپلیکیشن شبیه کافه بازار آندروید
    اپلیکیشن کتاب آشپزی در آندروید
    اپلیکیشن گردشگری در آندروید
    اپلیکیشن مدیریت کارهای روزانه
    اپلیکیشن مدیریت رویداردها
    اپلیکیش ماشین حساب حرفه ای در آندروید
    اپلیکیشن آموزش زیان در آندروید
    اپلیکیشن شبکه اجتماعی در آندروید
    اپلیکیشن های بازی در آندروید
    بازی حدس زدن کلمات در آندروید
    دیکشنری انگلیشی به فارسی در آندروید
    اپلکیشن چت در آندروید
    اپلیکیشن شبیه اسنپ در آندروید
    اپلیکشین ضبط صدا در آندروید
    اپبکیشن دفترچه تلفن پیشرفته در آندروید
    اپلکیشن آزمون گیر آنلاین در آندروید
    ماشین حساب مهندسی در آندروید
    اپلکیشن مدیریت دانشجو ها در آندروید

 
ساخت پروژه در اندروید استودیو، بررسی محیط توسعه و ساختار کلی پروژه

در جلسه آموزش نصب اندروید استودیو با نحوه‌ی نصب محیط توسعه Android Studio و همچنین ساختار SDK آشنا شدیم. در این جلسه قصد دارم شما را با محیط اندروید استودیو، نحوه‌ی ساخت پروژه اندروید و ساختار پروژه آشنا کنم.
آنچه در این آموزش می‌خوانید

    ساخت پروژه اندروید
    بیلد سیستم Gradle (گریدل) چیست؟
        نصب آفلاین Gradle
    Activity (اکتیویتی) در اندروید
    آشنایی با محیط پروژه اندروید استودیو
        ساختار پروژه
        نوار ابزار

ساخت پروژه اندروید

به نام خدا. با اجرای اندروید استودیو، پنجره‌ی زیر ظاهر می شود که در نسخه جدید یعنی Arctic Fox با تغییراتی همراه بوده است. در این نسخه یک منو در سمت چپ پنجره خوش آمد گویی اضافه شده که دسترسی به گزینه‌های Customize و Plugins را به صورت مستقیم امکان پذیر کرده است.
در قسمت Customize تنظیمات مربوط به رنگ پس زمینه IDE و همچنین فونت‌ها قرار دارد. برای دسترسی به گزینه‌‌های مربوط به ساخت پروژه جدید و یا import (درون ریزی) پروژه‌های آماده، در منوی سمت راست باید گزینه Projects انتخاب شده باشد.

آموزش ساخت پروژه اندروید در اندروید استودیو
در این حالت سه گزینه در وسط صفحه نمایش داده می‌شود. گزینه New Project برای ایجاد و ساخت پروژه جدید اندرویدی، گزینه Open برای باز کردن پروژه‌ای که قبلا ساختید (یا قبلا توسط توسعه دهنده دیگری ساخته شده و قصد استفاده از آن را دارید) و Get from VCS برای دریافت پروژه‌های موجود در مخازن آنلاین مانند GitHub استفاده می‌شود. توجه داشته باشید حتما باید بر روی آیکون هر گزینه کلیک کرد تا صفحه مورد نظر باز شود.
سایر گزینه‌ها که تا قبل از انتشار نسخه Arctic Fox یعنی نسخه ۴٫۳ به قبل در کنار این گزینه‌ها نمایش داده می‌شد به دلیل کارایی کمتر آنها به زیر مجموعه گزینه More Actions منتقل شده است. در این جلسه ما فقط با گزینه New Project سروکار داشته و برای ساخت پروژه جدید روی آن کلیک می‌کنیم.
انتخاب نوع اپلیکیشن و اکتیویتی در اندروید استودیو
انتخاب نوع اپلیکیشن و اکتیویتی در اندروید استودیو

در مرحله دوم نوع پروژه اندروید و همچنین نوع اکتیویتی (Activity) اصلی را باید تعیین کنیم. هدف من ساخت اپلیکیشن برای تلفن همراه و تبلت است بنابراین همان تب نخست یعنی Phone and Tablet را انتخاب می‌کنم.
سایر گزینه‌ها هرکدام برای یک هدف خاص پیش بینی شده. Wear OS برای ساخت اپلیکیشن ابزار پوشیدنی (مانند ساعت هوشمند)، Android TV برای تلویزیون‌های هوشمند و Automotive برای خودروهایی که از سیستم عامل اندروید استفاده می‌کنند. در نسخه‌های قبلی اندروید استودیو یک گزینه دیگر با نام Android Things هم وجود داشت که مربوط به برنامه‌های اینترنت اشیاء بود که در نسخه جدید حذف شده است.
اندروید استودیو چند نوع مختلف از اکتیویتی را پیشنهاد می‌دهد. به عبارت دیگر، هر گزینه یک قالب آماده و یک صفحه از پیش طراحی شده را در اختیار ما قرار می دهد که می‌توان بر اساس نیاز، آن را ویرایش کرد.
من نوع ساده‌ی آن یعنی Empty Activity (اکتیویتی خالی) را انتخاب می‌کنم. اکتیویتی‌ای که جز عبارت Hello World در مرکز صفحه هیچ چیز دیگری ندارد. با مفهوم اکتیویتی در ادامه بحث آشنا خواهید شد. به مرحله‌ی بعد می‌روم:
انتخاب نام پروژه اندروید ، API Level و زبان پروژه اندروید
انتخاب نام پروژه اندروید ، API Level و زبان پروژه اندروید

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


Name: در فیلد Name نام اپلیکیشن را وارد می‌کنم. این نام به همراه آیکونی که بعدا برای برنامه‌ی خود انتخاب می‌کنیم، در لیست اپلیکیشن‌های نصب شده‌ی روی دیوایس اندرویدی به کاربر نمایش داده می‌شود.
Package name: هر اپلیکیشن در اپ استورهایی مانند گوگل پلی ، بازار و … بر اساس Package name آن تشخیص داده می‌شود و نام اپلیکیشن ملاک نیست. به عنوان مثال ممکن است چندین اپلیکیشن با نام Calendar به معنی تقویم در مارکت‌ها موجود باشد.
اما Package name برای هر اپلیکیشن یکتاست و اگر نام پکیج من با یک اپلیکیشن دیگر موجود در مارکت یکسان باشد، مارکت اجازه‌ی ثبت و انتشار آن‌را نمی‌دهد. مارکت‌ها بر اساس همین نام پکیج، بروزرسانی‌های منتشر شده برای اپلیکیشن‌های نصب شده روی دیوایس کاربر را بررسی و اعلام می‌کنند.
Package name از دو بخش تشکیل می‌شود. بخش اول یک نام دامنه (Domain name) و بخش دوم نام اصلی برنامه. مزیت استفاده از دامین (دامنه) این است که احتمال تشابه نام پکیج انتخاب شده برای توسعه دهندگان مختلف را به حداقل می‌رساند.
برای مثال من از دامین وب سایت android-studio.ir استفاده می‌کنم که بنا برا الگوی پیشنهادی اندروید استودیو ابتدا پسوند دامین یعنی ir و سپس نام دامین قید شده. بعد از دامین یک نام اضافه می‌شود که معمولا همان نام اپلیکیشن است. البته در انتخاب پکیج نیم هیچ قاعده‌ و الزام خاصی وجود ندارد. برای مثال الزامی به استفاده از دامین نیست و مقدار زیر هم صحیح است:
1
    
android_studio.androidcourses

یا قسمت دوم حتما نباید نام اصلی پروژه باشد و می‌تواند هر عبارت دیگری را شامل شود. اگر مالک یک دامین هستید بهتر است آنرا بکار ببرید اما اگر مالک هیچ دامینی نیستید طبق خط بالا یک مقدار دلخواه وارد کنید. از بکار بردن دامینی که در اختیار سایر افراد یا شرکت‌هاست خودداری کنید.
Save Location: این فیلد مربوط به محل ذخیره سازی پروژه اندروید است.
Language: در این قسمت زبان پیش فرض پروژه اندروید را تعیین می‌کنیم. مدتی از معرفی زبان کاتلین (Kotlin) برای اندروید می‌گذرد و از اندروید استودیو ۳٫۳٫۲ انتخاب زبان به wizard پروژه اضافه شده. در نسخه جدید اندروید استودیو یعنی Arctic Fox زبان کاتلین به صورت پیش فرض انتخاب شده که من فعلا با جاوا کار می‌کنم بنابراین انتخاب من Java است.
Minimum SDK: این امکان را به برنامه نویس می‌دهد تا پایین‌ترین نسخه‌ی اندرویدی که اپلیکیشن قرار است پشتیبانی کند را تعیین نماید. لغت Minimum به معنی حداقل بوده و در اینجا به این معنی است که باید تعیین کنم اپلیکیشن من پایین‌ترین نسخه اندرویدی که پشتیبانی خواهد کرد کدام API است.
در زمان تهیه‌ی این آموزش نزدیک به ۹۸% دیوایس‌های اندرویدی که در اختیار کاربران است از API 19 به بالا هستند بنابراین من همین نسخه را انتخاب می‌کنم. علت الزامی بودن تعیین مینیمم این است که در هر نسخه‌ی جدید از اندروید، امکانات و قابلیت‌هایی اضافه می‌شود که اگر این امر را لحاظ نکنیم، ممکن است دارندگان دیوایس با نسخه‌های پایین‌تر در مواردی با مشکلاتی مواجه شوند.
با انتخاب هر گزینه به عنوان مینیمم، اطلاعاتی در مورد آن API و سطح گستردگی آن نمایش داده می‌شود.
همانطور که در تصویر فوق مشاهده می‌کنید، در زمان بروز رسانی این آموزش، با انتخاب API 19 عبارتی در زیر آن ظاهر شده با این مضمون که اپلیکیشن ما بر روی ۹۸٫۱% دستگاه‌های اندرویدی قابل استفاده خواهد بود.
احتمالا می‌پرسید چرا پایین‌ترین نسخه یعنی API 9 را انتخاب نکردم تا اطمینان پیدا کنم ۱۰۰% دیوایس‌ها می‌توانند از این اپلیکیشن استفاده کنند؟ برخی قابلیت‌های اندروید که در نسخه‌های جدید معرفی شده، پیاده سازی آن برای نسخه‌های قدیمی غیر ممکن و یا پیچیده است. بنابراین منطقی نیست من برای تعداد انگشت شمار گوشی و تبلت‌های مربوط به ۱۲ سال پیش بخواهم وقت و انرژی بیشتری صرف کنم یا برخی محدودیت‌ها را بپذیرم.
با کلیک روی گزینه Help me choose به نمودار کاملی در این خصوص دسترسی خواهید داشت.
نکته: در فصل قبل با SDK و همچنین Platform ها آشنا شدیم و دانستیم که با انتشار هر نسخه از اندروید، یک API برای آن منتشر می‌شود. هر پروژه اندروید در سه ویژگی compileSdkVersion، targetSdkVersion و minSdkVersion با Platform ها سروکار دارد.
هنگامی که پروژه جدیدی می‌سازیم دو ویژگی اول یعنی کامپایل و نسخه هدف (Target) برابر با آخرین API نصب شده است و ویژگی Minimum همان API ای است که در این مرحله انتخاب می‌کنیم. البته نیازی به داشتن API مربوط به Minimum SDK در SDK نیست و صرفا آخرین و جدیدترین API استفاده می‌شود.

Use legacy android.support libraries: کتابخانه‌های Support از دو سال اخیر جای خود را به AndroidX داده‌ و به نوعی منسوخ شده‌اند با اینحال گزینه‌ای اینجا تعبیه شده تا در صورت تمایل برنامه نویس، بتوان از کتابخانه support به جای نسخه جدید آن استفاده کرد که البته با توجه به منسوخ شدن آن و عدم پشتیبانی از Play Services جدید، انتخاب این گزینه منطقی نخواهد بود. پیشنهاد می‌کنم مبحث مهاجرت به AndroidX را مطالعه کنید.
ضمن اینکه چنانچه Minimum SDK از API 29 و به بالا انتخاب شود این گزینه غیر فعال خواهد شد.
با کلیک روی دکمه Finish وارد محیط پروژه می‌شوم.
برای کار با پروژه اندرویدی نیاز است تا چندین ابزار و کتابخانه مختلف از مخزن‌های آنلاین گرِیدِل و گوگل دریافت و بر روی سیستم ما ذخیره شود. بنابراین بلافاصله عملیات دانلود ابزارها به صورت خودکار آغاز شده و بسته به سرعت اینترنت شما ممکن است چندین دقیقه زمان ببرد.
ابزاری که بیشترین حجم دانلود را در این مرحله به خود اختصاص می‌دهد، بیلد سیستم Gradle (گریدل) است که حجمی در حدود ۱۱۲ مگابایت دارد. مابقی ابزار بسیار کم حجم بوده و مجموع ترافیک مصرفی در این مرحله را می‌توان در مجموع حدود ۱۲۰ مگابایت براورد کرد.
دریافت و نصب آنلاین و خودکار گریدل و سایر ابزار
دریافت و نصب آنلاین و خودکار گریدل و سایر ابزار

در تصویر فوق مشاهده می‌کنید فایل gradle-7.0.2-bin.zip در حال دریافت است. هر چند ماه یکبار نسخه جدیدی از گریدل منتشر شده و ممکن است در زمانی که شما اولین پروژه را ساخته‌اید یا اندروید استودیو قصد دریافت نسخه جدیدتری از این ابزار را دارد، نسخه‌ای بالاتر از ۷٫۰٫۲ را دریافت نماید.
پس از دریافت Gradle، سایر ابزار نیز دریافت و ذخیره می‌شوند.
البته فرایند دریافت ابزار و کتابخانه‌ها تنها یکبار و در هنگام ساخت اولین پروژه انجام شده و در پروژه‌های بعدی نیازی به دریافت مجدد آنها نیست زیرا ابزار مورد نیاز قبلا در کش اندروید استودیو و بر روی سیستم شما ذخیره شده. مگر آنکه در آینده نسخه جدیدی از ابزار منتشر شده باشد که در اینصورت اندروید استودیو اقدام به دریافت نسخه جدید آنها خواهد نمود.
تا آماده شدن پروژه یا به اصطلاح بیلد (Build) شدن آن مدت زمانی باید صبر کرد که در ساخت اولین پروژه این زمان چند دقیقه بوده و در پروژه‌های بعدی ممکن است ظرف چند ثانیه هم فرایند بیلد انجام شود.
مساله‌ای که در دریافت آنلاین وجود دارد این است که این سرویس برای کاربران ساکن ایران مسدود بوده و بنابراین در این فرایند با مشکل دچار می‌شویم. بنابراین لازم است با استفاده از نرم افزار یا سرویس‌هایی که کار تغییر IP (مانند انواع VPN) را انجام می‌دهند این محدودیت را رفع کنیم.
البته سرویس‌های ایرانی ویژه دور زدن تحریم‌های نرم افزاری وجود دارند که بدون نیاز به نصب هرگونه نرم افزار می‌توان این محدودیت را رفع نمود. توصیه می‌کنم حتما صفحه رفع محدویت‌ها در اندروید استودیو را مطالعه کنید.
تذکر: چه در هنگام ساخت اولین پروژه و چه در آینده که قصد اضافه کردن کتابخانه‌های مورد نیاز خود را به پروژه داشته باشید، رفع محدودیت‌های مربوط به کاربران داخل ایران ممکن است قدری برایتان آزار دهنده باشد که باید صبوری کرده و روش‌های متفاوت را تست و بررسی کنید.
برای مثال اگر سرعت اینترنت شما پایین باشد با فعال کردن ابزار و سرویس‌های تغییر IP ممکن است فرایند دریافت ابزار با اختلال مواجه شده و لازم باشد چندین بار آن را تکرار کنید. چنانچه ابزار به طور کامل دریافت نشود نواری رنگی در بالای ادیتور نمایش داده شده با این مضمون که فرایند Sync شدن پروژه موفقیت آمیز نیست.
در اینصورت از فعال بودن نرم افزار یا سرویس تغییر آی‌پی خود مطمئن شده و با کلیک بر روی گزینه Try again موجود در این نوار، فرایند دریافت ابزار را چندین بار تکرار کنید.
ضمن اینکه در سرویس‌هایی مانند FOD و شکن که در صفحه رفع محدویت‌ها در اندروید استودیو معرفی شده، تنها کانکشن‌هایی از سرورهای پروکسی‌شان عبور می‌کند که جزء دامنه‌های تحریم شده باشد. یعنی مثل برنامه‌های VPN نیست که تمام درخواست‌ها را از سرورهای خود عبور دهند.
بنابراین از آنجایی که تا این لحظه (یعنی هنگام بروزرسانی این آموزش) هنوز وب سایت Gradle.org برای کاربران ایرانی محدود نشده و این دامنه در لیست سرویس دهنده‌های عبور از تحریم‌ها وجود ندارد، ممکن است در هنگام دریافت فایل gradle چنانچه یکی از این سرویس‌ها را فعال کرده باشید، با مشکل مواجه شوید و لازم باشد موقتا سرویس تغییر آی‌پی را غیر فعال کرده تا فایل گریدل دریافت شده و بعدا که برای دریافت سایر ابزارها مجدد ارور گرفتید، سرویس را دوباره فعال کنید.
اگر هم از نرم افزار های VPN عمومی استفاده می‌کنید که مشکلی نبوده و چه گریدل که از سرور gradle.org دریافت می‌شود و چه مابقی ابزاری که از مخازن گوگل دریافت می‌شوند، قاعدتا بدون اختلال دریافت و نصب خواهند شد.
به طور کل اگر در این مرحله گیر کردید نا امید نشده و صبر جناب ایوب را پیش بگیرید! البته بر خلاف سایر ابزار که امکان نصب دستی و آفلاین آنها وجود ندارد، فایل Gradle را می‌توان خارج از محیط اندروید استودیو و از طریق وب سایت رسمی آن دانلود و در پوشه مربوطه جایگذاری کرد که توضیحات لازم در ادامه همین آموزش ذکر شده است.
بنابراین چنانچه اینترنت پایداری در اختیار ندارید می‌توانید گریدل را که حجم نسبتا بالایی داشته را با برنامه‌های مدیریت دانلود، دریافت کرده و فقط مابقی ابزار اندروید استودیو که حجم بسیار کمی دارند را به صورت خودکار در محیط اندروید استودیو و با استفاده از برنامه‌ها و سرویس‌های تغییر آی‌پی دریافت کنید.
نکته: چنانچه قصد دارید گریدل به صورت خودکار و آنلاین توسط خود اندروید استودیو دریافت و نصب شود، ابتدا هیچ ابزار تغییر IP را فعال نکرده و با توجه به در دسترس بودن آن برای داخل ایران اجازه دهید تا این مورد دریافت و نصب شود.
سپس زمانی که اندروید استودیو بخواهد سایر ابزار را دریافت نماید، با توجه به مسدود بودن مخزن آنلاین گوگل، با ارور عدم برقراری اتصال روبرو خواهید شد که کافیست حالا یکی از روش‌های تغییر آی پی را انتخاب کرده و با استفاده از گزینه Try Again نمایش داده شده در نوار رنگی بالای ادیتور و یا گزینه Sync Project with Gradle Files در نوار ابزار اندروید استودیو، برای دریافت مجدد ابزار باقی مانده تلاش کنید:

اخطار Gradle project sync failed
اخطار Gradle project sync failed

به طور کلی هرگاه به هر دلیلی بیلد شدن پروژه متوقف شد، پس از رفع خطای احتمالی باید مجدد پروژه را Sync (سینک به معنی همگام سازی) کنید. در صفحه پرسش‌ها و مشکلات رایج توضیحات لازم در خصوص ارورها ارائه شده.

به خطاهای نمایش داده شده در تب Build دقت کنید.

اخطار Gradle project sync failede>

برای مثال در تصویر فوق اخطاری در خصوص عدم امکان دسترسی به سرور services.gradle.org نمایش داده شده که باعث شده فایل گریدل دانلود نشود. اتصال به اینترنت و همچنین سرویس یا برنامه تغییر IP را بررسی کرده و مجدد تلاش کنید.
هرگاه تمامی کتابخانه‌های مورد نیاز به طور کامل دریافت شد، پیغام finished در تب Build نمایش داده می‌شود:
بیلد (ساخته شدن) موفقیت آمیز پروژه اندرویدی
بیلد (ساخته شدن) موفقیت آمیز پروژه اندرویدی

پروژه با موفقیت ساخته شد و آماده استفاده است.
دو فایل MainActivity.java و activity_main.xml مربوط به همان Activity هستند که هنگام ساخت پروژه از نوع Empty را انتخاب کردم.
بیلد سیستم Gradle (گریدل) چیست؟

بد نیست اطلاعات مختصری در خصوص گریدل بدانیم. به یاد داشته باشید یک برنامه نویس و توسعه دهنده باید فراتر از الزامات مربوط به زبان برنامه نویسی و مباحث فنی بکار رفته در روند توسعه نرم افزار اطلاعات داشته باشد.
این یک امتیاز منفی برای شما محسوب خواهد شد اگر به عنوان یک توسعه دهنده اندروید ندانید لینوکس چیست که اندروید بر پایه‌ی آن ساخته شده، یا گریدل که در اندروید استودیو بکار رفته چه کاربردی دارد!

مشکل Gradle در اندروید استودیو

Gradle یک بیلد سیستم (Build System) متن باز و رایگان است که گوگل در سال ۲۰۱۳ اعلام کرد که از این بیلد سیستم در اندروید استودیو استفاده می‌کند.
بیلد سیستم یا سیستم ساخت، ابزاری ست که طیف وسیعی از عملیات موردنیاز برای توسعه و ساخت یک نرم افزار از جمله ساخت پروژه، پکیج کردن، فشرده سازی منابع، کامپایل کدها و… را انجام می‌دهد.
بهتر است به این چند خط توضیح بسنده نکرده و چند دقیقه‌ای را در خصوص گریدل در وب جستجو و مطالعه کنید.
نصب آفلاین Gradle

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


چنانچه به هر دلیلی گریدل بصورت خودکار و آنلاین روی اندروید استودیو نصب نشد با خطایی مانند

Could not install gradle distribution from 'https://services.gradle.org/distributions/gradle-7.0.2-bin.zip'

مواجه خواهید شد. اگر از اتصال اینترنت خود مطمئن هستید مجدد پروژه را سینک کنید تا عملیات دانلود تکرار شود. اگر پس از چندبار تکرار مشکل مرتفع نشد می‌توانید فایل گریدل را به صورت دستی و خارج از محیط اندروید استودیو دانلود کرده سپس به محل مورد نظر انتقال دهید.
مسیر زیر را در سیستم عامل ویندوز خود پیدا کنید (این مسیر برای سایر سیستم عامل‌ها متفاوت است):

Users\[UserName]\.gradle\wrapper\dists\gradle-xx

داخل این فولدر یک فولدر با نامی متشکل از کاراکترهای تصادفی و بدون معنی ساخته شده. داخل این فولدر یک فایل با پسوند zip.part قرار دارد. هنگامی که گریدل به صورت آنلاین نصب می‌شود، پس از دریافت کامل فایل، فایل تبدیل به zip شده و از حالت فشرده خارج می‌شود. این تمامِ کاری است که ما باید به صورت دستی انجام دهیم!
محل قرارگیری فایل gradle
محل قرارگیری فایل gradle

برای دانلود فایل گریدل کافیست نام فایل زیپ را گوگل کنید:
دانلود و نصب دستی گریدل در اندروید استودیو
دانلود و نصب دستی گریدل در اندروید استودیو

در صفحه‌ی Gradle Distributions فایل موردنظر را پیدا کرده و دانلود کنید. دقت کنید نام و نسخه‌ی گریدل باید عینا مطابق باشد. برای یافتن سریع لینک، در صفحه‌ی مرورگر Ctrl + F زده و نام فایل زیپ را جستجو کنید:

دانلود و نصب دستی گریدل در اندروید استودیو

یا خیلی ساده تر؛ اگر به یاد داشته باشید لینک دانلود گریدل در کادر خطای build اندروید استودیو نمایش داده شده بود. روی لینک کلیک و کپی (Ctrl + C) کنید.
پس از دانلود فایل، ابتدا اندروید استودیو را ببندید. سپس فایل‌های موجود در فولدر را حذف و فایل زیپ را جایگزین کنید:

دریافت و نصب دستی گریدل در اندروید استودیو

حالا اندروید استودیو را باز کرده و مجدد پروژه را سینک کنید. این‌بار گریدل از فایل محلی نصب می‌شود. در واقع فایل زیپ از حالت فشرده خارج شده و یک پوشه با همان نام ایجاد شده است:

نصب آفلاین Gradle در اندروید استودیو
Activity (اکتیویتی) در اندروید

هر پروژه اندروید حداقل یک اکتیویتی دارد. اکتیویتی همان صفحه‌ یا رابط کاربری است که محتوای مدنظر ما را به کاربر نمایش می‌دهد. تعداد اکتیویتی‌های هر اپلیکیشن به میزان و نوع محتوا و البته نظر توسعه دهنده بستگی دارد.
یک اپلیکیشن ساده ممکن است فقط یک اکتیویتی داشته باشد در حالی که یک اپلیکیشن دیگر می‌تواند شامل ده‌ها اکتیویتی باشد. هر اکتیویتی از دو بخش تشکیل می‌شود؛ یک فایل xml و دیگری فایل java (یا kotlin) که اولی شامل اِلِمان‌های تشکیل دهنده‌ی رابط کاربری صفحه و دومی مربوط به کدهای عملکردی مرتبط با آن است. پروژه‌ای که ساختیم به صورت پیش فرض یک اکتیویتی دارد. activity_main.xml و MainActivity.java فایل‌های این اکتیویتی هستند. توضیحات بیشتر در مباحث آتی بیان خواهد شد.
آشنایی با محیط پروژه اندروید استودیو

اندروید استودیو از چند بخش تشکیل شده که هر قسمت وظیفه‌ای به عهده دارد.
محیط برنامه نویسی اندروید استودیو
محیط توسعه اندروید استودیو (Android Studio IDE)
ساختار پروژه

ستون سمت چپ ساختار پروژه اندروید را نشان می‌دهد. نحوه‌ی نمایش ساختار پروژه چند حالت دارد که حالت پیش فرض Android است. در این حالت پروژه به دو قسمت کلی app و Gradle Scripts تقسیم می‌شود:
ساختار پروژه در اندروید استودیو
ساختار پروژه در اندروید استودیو

به صورت مختصر ساختار پروژه را توضیح می‌دهم. توضیحات کامل تر در مباحث بعدی ارائه می‌شود. روی فایل AndroidManifest.xml دوبار کلیک می‌کنم تا فایل در ادیتور باز شود:

AndroidManifest.xml
فایل AndroidManifest پروژه اندرویدی
فایل AndroidManifest پروژه اندرویدی

این فایل حاوی اطلاعات اصلی پروژه است. از جمله نام (خط ۸) و آیکون اپلیکیشن (خط‌های ۷ و ۹)، نام پکیج (خط ۳)، قالب یا theme برنامه (خط ۱۱)، اکتیویتی‌ها و… .
پوشه‌ی java یک پکیج پیش فرض دارد که فایل جاوای اکتیویتی فعلی پروژه (MainActivity) درون آن قرار دارد. دو پکیج دیگر با عنوان AndroidTest و test در قسمت java ساخته شده که مربوط به فرایند تست پروژه بوده و در صورت عدم نیاز می‌توانید این دو مورد را حذف کنید. تمامی کلاس‌های جاوا و کاتلین پروژه درون این فولدر قرار می‌گیرند.
پوشه‌ی res (مخفف Resource به معنی منابع) حاوی منابع مختلفی است:
Drawable: شامل تصاویر مورد استفاده در اپلیکیشن، برخی فایل‌های xml مانند بیت مپ‌ها و … که از طریق کلاس R.drawable قابل دسترسی هستند.
Layout: شامل لایه‌های واسط کاربری (مانند activity_main.xml) که از طریق کلاس R.layout قابل دسترسی می‌باشند.
mipmap: تصاویر مربوط به آیکون اپلیکیشن در این پوشه قرار می‌گیرد.
Values: فایل‌های xml با محتوای آرایه‌ها (strings.xml)، قالب‌ها (themes.xml)، رنگ‌ها (colors.xml)، ابعاد و اندازه‌ها (dimens.xml) و … در این دایرکتوری نگهداری می‌شود.
Gradle Scripts: در این قسمت چند فایل وجود دارد که مربوط به تنظیمات پروژه و اندروید استودیو می‌باشد. دو فایل build.gradle در پروژه وجود دارد. اولی (Project) حاوی اطلاعات کلی از جمله مخازن (Repository) دریافت کتابخانه‌ها است:
فایل build.gradle (Project)
فایل build.gradle (Project)

کتابخانه‌هایی که در پروژه‌های اندرویدی استفاده می‌کنیم از مخزن‌های google و mavenCentral دریافت می‌شوند که به علت تحریم دسترسی به هردو در داخل ایران مسدود شده و به همین دلیل نیاز به تغییر آی‌پی داریم.
فایل build.gradle (Module)
فایل build.gradle (Module)

فایل دوم (Module: app) شامل اطلاعات پایه‌ی پروژه است از جمله Minimum API (minSdkVersion)، Target API (targetSdkVersion) و Compile SDK (compileSdkVersion) و کتابخانه‌هایی که در پروژه استفاده می‌شوند (بلاک dependencies).
نوار ابزار

نوار ابزار اندروید استودیو شامل چند گزینه است:
نوار ابزار اندروید استودیو
نوار ابزار اندروید استودیو

شماره ۱: اجرا (Run) کردن پروژه روی دیوایس مجازی یا حقیقی جهت تست و عیب‌یابی پروژه اندروید.
شماره ۲: قابلیت Apply Changes یک تفاوت با Run دارد. با هربار Run کردن پروژه روی شبیه ساز یا دیوایس واقعی، کل پروژه از ابتدا مجدد کامپایل شده و به دیوایس منتقل می‌گردد که زمان زیادی را تلف می‌کند اما برای پروژه‌ای که در حال اجراست و تغییراتی را اعمال کرده‌ایم، با استفاده از Apply Changes بجای Run تنها بخش‌هایی از پروژه که تغییر کرده به دیوایس منتقل شده و بروزرسانی پروژه با سرعت بیشتری انجام می‌شود.
این گزینه تا نسخه ۳٫۵ اندروید استودیو Instant Run نام داشت که دچار تغییرات و اصلاحاتی شد و از آن پس Apply Changes نامگذاری شد.
نکته: برای استفاده از این قابلیت باید Platform API دیوایس یا دیوایس‌های مدنظر را در SDK نصب داشته باشید. به عنوان مثال اگر می‌خواهید پروژه را روی دیوایس‌های با API 26 و API 27 تست کنید و قصد دارید از این ویژگی بهره ببرید باید API این دو نسخه در SDK موجود باشد.

شماره ۳: برای Sync (سینک یا همگام سازی) پروژه
شماره ۴: شبیه ساز (امولاتور) پیش فرض و داخلی اندروید استودیو (AVD)
شماره ۵: دسترسی به SDK Manager
نکته: در روند توسعه و ساخت اپلیکیشن حتما با خطاها و مشکلاتی روبرو خواهید شد. در اولین قدم برای حل مشکل، متن خطا را مطالعه و ترجمه کنید. اگر در درک زبان انگلیسی مشکل دارید از مترجم‌های آفلاین و آنلاین کمک بگیرید.
با دیدن یک خطا از کوره در نروید! ضمن اینکه بروز خطا به معنی ایراد در سیستم عامل و رایانه شما نیست. بنابراین انتظار نداشته باشید با حذف و نصب مجدد اندروید استودیو یا تعویض سیستم عامل خطا رفع شود. ببینید اندروید استودیو از شما چه خواسته‌ای دارد. اگر مفهوم خطا را درک نکردید آنرا در گوگل جستجو کنید. مشکل شما با احتمال نزدیک به ۱۰۰% قبلا مشکل ده‌ها و صدها نفر دیگر بوده.
پس به احتمال زیاد به جواب می‌رسید. بیشتر سوالات و مشکلات در حوزه برنامه نویسی و توسعه برنامه در وب سایت stackoverflow.com مطرح می‌شود. با سرچ ارور احتمالا اولین لینک مربوط به همین سایت است. لینک را باز کنید و پاسخ‌ها را با دقت مطالعه کنید. یا از وب‌سایت‌های فارسی کمک بگیرید. در وب‌سایت ما هم در صفحه‌ مشکلات و پرسش‌های رایج اندروید استودیو تا حد امکان مشکلات متداول کاربران با راه حل آن بررسی شده است.
پرسش مستقیم و طرح اشکال را برای مرحله‌ی آخر بگذارید. در این صورت زمان کمتری برای رسیدن به جواب صرف می‌کنید و لازم نیست چند ساعت یا چند روز را منتظر پاسخ من و بقیه بمانید!
دانلود فایل این آموزش با فرمت PDF
تعداد صفحات : ۲۰
حجم : ۱٫۵ مگابایت
قیمت : رایگان
تاریخ بروزرسانی آموزش : ۱۴۰۰/۰۶/۱۷
این مطلب چقدر برایتان مفید بود؟ لطفا امتیاز دهید
۴/۵ - (۴۵ امتیاز)
آموزش‌های پایه, آموزش‌های رایگان
آخرین بروزرسانی در ۱۷ شهریور ۱۴۰۰
پرسش‌ها و دیدگاه‌های کاربران
دوره آموزش برنامه نویسی اندروید
دوره آموزش برنامه نویسی اندروید

با دریافت این دوره به تمامی آموزش‌های غیر رایگان و رایگان موجود در وب سایت دسترسی دارید که تخفیفی برای آموزش‌های غیر رایگان نیز درنظر گرفته شده. این پکیج به دو صورت دانلودی و ارسال پستی ارائه می‌گردد.
آموزش‌های اندروید استودیو در دو دسته «پایه» و «تکمیلی» منتشر می‌شوند.
آموزش‌های پایه شامل مباحث اصلی و ضروری و آموزش‌های تکمیلی مطالبی است که می‌بایست در کنار مطالب اصلی برر
 بسته ی آموزشی نیز یکی از دوره های آموزشی دیگر که در حوزه ی فارسی سازی آموزش های انگلیسی تنظیم شده است می باشد. عنوان این بسته ی آموزشی ساخت برنامه های Cross-Platform اندروید و iOS با Xamarin، ویژوال استادیو و در سی شارپ قسمت اول است که با نام اصلی Building Cross-Platform iOS/Android Apps with Xamarin, Visual Studio, and C# – Part 1 از شرکت Pluralsight منتشر شده است.
Xamarin چیست؟

زامارین (Xamarin) یک ابزار قدرتمند برای برنامه نویسی اپلیکیشن های چندسکویی موبایل است که به کمک زبان سی شارپ و نرم افزار ویژوال استدیو می توانید اپلیکیشن های Native برای سیستم عامل های Android، iOS و Windows Phone بسازید. Xamarin بهترین گزینه برای برنامه نویسان دات نت و توسعه دهندگانی است که قصد دارند نسخه بومی (Native) اندروید، آی او اس و ویندوز فون اپلیکیشن های مورد نیاز خود را با یک بار برنامه نویسی با بالاترین کیفیت تولید کنند. ضمناً سری دوم این محصول با عنوان آموزش ساخت برنامه های اندروید و iOS با Xamarin در سی شارپ سری دوم بر روی وبسایت پرووید منتشر شده است.

Xamarin.Forms چیست؟

Xamarin.Forms در سال 2014 راه اندازی شد،  و پلت فرمی است که بر روی Xamarin اجرا می شود، در واقع به صورت یک کیت از ابزار UI بوجود آمد که به برنامه نویسان اجازه می دهد به راحتی یک رابط کاربری مشترک در اندروید، iOS و ویندوز فون را ایجاد کنند. Xamarin.Forms به زبان #C نوشته شده و امکان ایجاد یک نمونه سازی سریع از برنامه های کاربردی پیچیده را فراهم کرده است. برنامه های کاربردی Xamarin.Form برنامه های بومی هستند، و محدودیت های Toolkit ها را ندارد.
نمایشگر ویدیو
00:00
05:50
سرفصل مطالب آموزش ویدئویی ساخت برنامه های اندروید و iOS با Xamarin در سی شارپ سری اول

فصل اول: معماری و راه اندازی

    مقدمه
    انتظارات این بسته ی آموزشی
    برای این بسته ی آموزشی به چه چیزی نیاز دارید؟
    فهمیدن چالش پیش رو
    دات نت در اندروید و iOS
    آوردن .NET به اندروید و iOS
    تجربه ی کاری با ابزارهای اندروید
    تجربه ی کاری با ابزارهای iOS
    فلسفه ی توسعه ی نرم افزار و سازماندهی Solution
    جمع بندی

فصل دوم: ساختن اپلیکیشن اندروید

    مقدمه
    ساختن پروژه ی اندروید
    چیدمان User Interface
    مرتبط کردن User Interface و کد
    اجرا کردن برنامه در Emulator
    اضافه کردن تصویر به Layout
    اضافه کردن کد مربوط به هندل کردن Event
    اجرا کردن برنامه با کد مربوط به هندل کردن Event
    حمع بندی

فصل سوم: آماده سازی توسعه نرم افزار در iOS

    مقدمه
    تجربه ی توسعه ی نرم افزار در iOS
    نیازمندی های نصب
    نصب کردن Xamarin در OSX
    ارتباط دادن ویژوال استادیو و Xamarin.iOS
    پیکربندی ارتباط
    اطمینان حاصل کردن از راه اندازی صحیح
    جمع بندی

فصل چهارم: ساختن اپلیکیشن iOS

    مقدمه
    اضافه کردن پروژه ی iOS
    اضافه کردن قابلیت UI Designer
    اضافه کردن کنترل ها به UI
    اضافه کردن Property ها به کنترل ها
    مرتبط کردن User Interface و کد
    اجرا کردن پروژه
    اضافه کردن عکس به Layout
    اضافه کردن کد مربوط به هندل کردن Event
    اجرا کردن برنامه با کد مربوط به هندل کردن Event
    حمع بندی

فصل پنجم: ساختن Shared Code Library

    مقدمه
    ساختن یک Portable Class Library
    اضافه کردن Data Representation اولیه
    اضافه کردن Data Management
    ساختن رفتار شبیه Cursor
    اتصال به User Interface اندروید
    انجام دادن Visual Feedback از Library
    جمع بندی

فصل ششم: مدیریت عکس ها به صورت Cross-platform

    مقدمه
    انجام مدیریت عکس Shared در پروژه ی iOS
    انجام مدیریت عکس به صورت سریع و نامناسب در پروژه ی اندروید
    ترجمه کردن نام عکس به Resource Identifier ها با استفاده از رفلکشن
    کاهش دادن Overhead مربوط به ترجمه کردن عکس


برنامه نویسی را از صفر شروع کنید!

    دوره‌های آموزشی
        مقدمات برنامه نویسی
        وبینار
        طراحی سایت-Front End
        آموزش UI/UX
        دیجیتال مارکتینگ
        برنامه نویسی موبایل
        برنامه نویسی پایتون
        برنامه نویسی #C-سی شارپ
        برنامه نویسی جاوا-JAVA
        برنامه نویسی تحت وب (ASP.Net MVC )
        پایگاه داده ها
        آموزش Node js
        طراحی و معماری نرم افزار
        برنامه نویسی PHP و Laravel
        برنامه نویسی سی پلاس پلاس
        بلاک چین و ارزهای دیجیتال
        تجزیه و تحلیل شی گرا ( UML and Agile )
    آموزش گام به گام
    فیلم‌های آموزشی
        فیلم آموزشی SQL SERVER
        فیلم آموزشی سی شارپ
        فیلم آموزشی PHP
        فیلم آموزش jQuery
        فیلم آموزش جاوا
        فیلم آموزش ASP.NET
        فیلم آموزش HTML5
        فیلم آموزش جوملا
        فیلم آموزش برنامه نویسی موبایل
        فیلم آموزش XML
        فیلم آموزشی WPF
        آموزش TFS Team Foundation Server
        فیلم آموزشی WordPress
        فیلم آموزشی طراحی سایت
        تحلیل و طراحی شئ گرا
        Entity Framework
        آموزش کار با Xamarin
        فیلم آموزشی MVC
        آموزش python
        آموزش Web Api
        آموزش Oracle
        NoSQL
        فیلم آموزشی SignalR
        متد های سریع تولید نرم افزار
        فیلم آموزش SEO
        Angular
        فیلم آموزش React.js
    پروژه‌ها
        پروژه های #C
        پروژه های جاوا
        پروژه های PHP
        پروژه های اندروید
        پروژه های Access
        پروژه های SQL Server
        پروژه های ASp.net
        پروژه طراحی سایت
        پروژه پایتون
        پروژه های ++C
        پروژه های Django
        پروژه های React Native
    کتابخانه
        C#
        SQL SERVER
        WEB DESIGN
        ASP.NET
        UML And RUP
        Oracle
        PHP
        Python
        آموزش SEO
        OOP
        کتاب آموزش جاوا
        LINQ
        الگوریتم - فلوچارت
        WCF
        Visual Studio
        Entity Framework
        ADO .NET
        JavaScript
        JQuery
        Ajax
        MySQL
        Android
        database
        Hacking
        جوملا
        wordpress
        MVC
        IOS
        bootstrap
        سخت افزار
        React
        React Native
        Flutter
        Angular
        Microservice
        ++C
        یادگیری ماشین
        GO
    کامپوننت
        نرم افزار
        افزونه های رایگان Jquery
        دات نت
    قالب
        قالبهای جوملا
        قالبهای Monster
        قالبهای ورد پرس
    برنامه
        Asp
        نرم افزار های طراحی سایت
        اینترنت
        نرم افزار آموزش آنلاین

مارا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
021-88146330
021-88146323
tahlildadehins@gmail.com
صفحه نخست
تماس با ما

همکاری با ما
تقویم آموزشی

آموزشگاه برنامه نویسی تحلیل‌داده

    دوره‌های آموزشی
        مقدمات برنامه نویسی
            آموزش منطق و مقدمات برنامه نویسی به همراه الگوریتم و فلوچارت
        وبینار
            وبینار رایگان میکروسرویس
        طراحی سایت-Front End
            دوره آموزش طراحی سایت
            دوره آموزش Front End - به همراه ReactJs
            دوره آموزش Front End - به همراه Angular
        آموزش UI/UX
            دوره آموزش طراحی رابط و تجربه کاربری UI/UX
        دیجیتال مارکتینگ
            آموزش سئو
        برنامه نویسی موبایل
            دوره آموزش React Native
        برنامه نویسی پایتون
            دوره آموزش پایتون
            دوره آموزش یادگیری ماشین
            دوره آموزش Django
        برنامه نویسی #C-سی شارپ
            آموزش سی شارپ
            آموزش #C پیشرفته همراه با شی گرایی
        برنامه نویسی جاوا-JAVA
            دوره آموزش جاوا
            آموزش پروژه محور جاوا پیشرفته همراه با Spring Boot
        برنامه نویسی تحت وب (ASP.Net MVC )
            دوره آموزش پروژه محور MVC Core همراه با Web API
        پایگاه داده ها
            آموزش SQL SERVER
        آموزش Node js
            دوره آموزش Node JS
        طراحی و معماری نرم افزار
            دوره آموزش معماری نرم افزارهای Enterprise در دات نت
            دوره آموزش میکروسرویس
        برنامه نویسی PHP و Laravel
            آموزش PHP همراه با ساخت سایت خبری
            آموزش PHP پیشرفته همراه با فریمورک Laravel
        برنامه نویسی سی پلاس پلاس
            دوره آموزش ++C به همراه QT
        بلاک چین و ارزهای دیجیتال
            دوره آموزش بلاک چین
        تجزیه و تحلیل شی گرا ( UML and Agile )
            آموزش UML (مدل سازی سیستم و نرم افزار )
    آموزش گام به گام
    فیلم‌های آموزشی
        فیلم آموزشی SQL SERVER
        فیلم آموزشی سی شارپ
        فیلم آموزشی PHP
        فیلم آموزش jQuery
        فیلم آموزش جاوا
        فیلم آموزش ASP.NET
        فیلم آموزش HTML5
        فیلم آموزش جوملا
        فیلم آموزش برنامه نویسی موبایل
        فیلم آموزش XML
        فیلم آموزشی WPF
        آموزش TFS Team Foundation Server
        فیلم آموزشی WordPress
        فیلم آموزشی طراحی سایت
        تحلیل و طراحی شئ گرا
        Entity Framework
        آموزش کار با Xamarin
        فیلم آموزشی MVC
        آموزش python
        آموزش Web Api
        آموزش Oracle
        NoSQL
        فیلم آموزشی SignalR
        متد های سریع تولید نرم افزار
        فیلم آموزش SEO
        Angular
        فیلم آموزش React.js
    پروژه‌ها
        پروژه های #C
        پروژه های جاوا
        پروژه های PHP
        پروژه های اندروید
        پروژه های Access
        پروژه های SQL Server
        پروژه های ASp.net
        پروژه طراحی سایت
        پروژه پایتون
        پروژه های ++C
        پروژه های Django
        پروژه های React Native
    کتابخانه
        C#
        SQL SERVER
        WEB DESIGN
        ASP.NET
        UML And RUP
        Oracle
        PHP
        Python
        آموزش SEO
        OOP
        کتاب آموزش جاوا
        LINQ
        الگوریتم - فلوچارت
        WCF
        Visual Studio
        Entity Framework
        ADO .NET
        JavaScript
        JQuery
        Ajax
        MySQL
        Android
        database
        Hacking
        جوملا
        wordpress
        MVC
        IOS
        bootstrap
        سخت افزار
        React
        React Native
        Flutter
        Angular
        Microservice
        ++C
        یادگیری ماشین
        GO
    کامپوننت
        نرم افزار
        افزونه های رایگان Jquery
        دات نت
    قالب
        قالبهای جوملا
        قالبهای Monster
        قالبهای ورد پرس
    برنامه
        Asp
        نرم افزار های طراحی سایت
        اینترنت
        نرم افزار آموزش آنلاین

استخدام مدرس برنامه نویسی
مشخصات مقاله

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com


    تع
  

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.